06 31589461 info@h2o-noord.nl

 Gratis & vrijblijvend advies

Binnen 48 uur een offerte

Binnen 3 weken geplaatst

15 jaar garantie

Voordelen waterontharder

100% kalkvrij water

Water uit de kraan bevat kalk die vlekken veroorzaakt op bijvoorbeeld uw kranen, douchecabines en wastafels. Met een waterontharder zorgt u ervoor dat uw water kalkvrij wordt.

Goedkopere energierekening

Uw apparaten in uw huis die water gebruiken, krijgen na een tijdje last van de kalkdeeltjes die blijven vastzitten aan interne onderdelen. Hierdoor gebruiken ze meer energie. Een waterontharder voorkomt dit.

Heerlijk voor uw huid & haar

Kraanwater met kalk kan ervoor zorgen dat uw huid sneller uitdroogt en uw haar droger aanvoelt. Onze waterontharder maakt het water zachter waardoor uw huid en haar fijner gaan aanvoelen.

Minder vaak schoonmaken

Het kalk uit kraanwater geeft vlekken op vrijwel elke plek waar het op komt. Bij niet tijdig schoonmaken wordt de kalkaanslag hardnekkiger. Met een waterontharder hoeft u minder vaak schoon te maken.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt

Heeft u al bestaande aanslag in uw keuken en badkamer? Het zachte water uit een waterontharder zorgt meestal na verloop van tijd er voor dat de bestaande kalkaanslag verdwijnt en niet meer terugkomt.

Geld besparen

Naast dat een waterontharder beter is voor het milieu, is het ook beter voor uw portemonnee. U hoeft minder vaak schoonmaakmiddel, wasmiddel en wasverzachter te kopen en zo bespaart u geld.

Uw apparaten gaan langer mee

Apparaten zoals uw wasmachine, waterkoker en vaatwasser maken gebruik van verwarmingselementen. Kalk geeft aanslag waardoor ze harder moeten werken en minder lang mee kunnen gaan.

Betere smaak

Over smaak valt niet te twisten, toch vinden de meeste mensen de smaak van hun water beter met een waterontharder. Naast dat water lekkerder smaakt, geldt dit ook voor andere dranken zoals koffie en thee.

Beter voor het milieu

U hoeft minder vaak schoon te maken, heeft minder middelen nodig en uw apparaten gaan langer mee. U gebruikt dus minder en u hoeft minder snel nieuwe apparaten te kopen wat beter is voor het milieu.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen?